Flere veier stengt i Tromsø

nyheter

- Det snør tett og med dårlig sikt som resultat. Oppfordrer derfor billister til å sørge for korrekt lysbruk og at både lys og ruter er snøfri, melder Troms politidistrikt på Twitter.

Følgende veier i Tromsø stengt:

Fylkesvei 293 er stengt på stekningen mellom Rennelv og Fornes etter et steinras ved Holmbuktura. Ny vurdering av situasjon lørdag klokken 09.00.

Fylkesvei 57 Vågelva (på stekningen Henrikvik - Tromvik) er stengt på grunn av snøskred. Vegvesenet venter veien åpnet klokken 18.00 lørdag.

Fylkesvei 57 Grøtfjord (på stekningen Henrikvik - Tromvik) er stengt på grunn av berging av trailer og vil være stengt lenge. Vegvesenet venter veien åpnet klokken 18.00 lørdag.

Åpnet igjen:

Fylkesvei 302 Rebbenesøya ( på stekningen Rebbenes - Skogvik) var stengt tidligere i dag, men er nå åpen for trafikk igjen.

Fylkesvei 66 mellom Nordhella og Skarsfjord Kraftstasjon på Ringvassøya var tidligere stengt på grunn av uvær, men er nå åpnet igjen.

Fylkesvei 55 på Sommarøya var delvis stengt (ett felt) på strekningen Sandvika - Hillesøybru på grunn av et vogntog som har kjørt ut. Veien er nå åpen igjen.