Snøskred stenger vei på Kvaløya

nyheter

Det har gått et snøras på strekningen Henrikvik - Tromvik. Fylkesvei 57 (Vågelva) er stengt.

- Veien er stengt der allerede og nå har det gått skred på innersiden hvor veien allerede har stengt på grunn av en trailer som står fast. Vil tro at det blir vanskelig for snøryddingsbiler å komme seg til det området siden veien er stengt, men vi får mer informasjon etterhvert, sier Christer Berntsen.

Meldt om nytt skred

NRK Troms melder at det har gått et annet  snøskred på i Kattfjorden på Kvaløya, og at veien mellom Tulleng og Vasstrand blir nå stengt på grunn av fare for nye skred.

Dette har ikke iTromsø fått bekreftet fra verken Statens vegvesen eller politiet.

- Vi har ikke fått noen melding om snøskred, men vi vet de jobber med å rydde snø og veien er stengt i området, sier operasjonsleder ved Troms politidistrikt, Øyvind Gundersen til iTromsø rundt klokken 08.20.

iTromsø kommer tilbake med mer!