Ble 10.250 kroner fattigere etter skuterkjøring

nyheter

En tromsømann i 40-årene har fått et forelegg på 10.250 kroner. Bakgrunnen er at mannen i mars i fjor skal ha kjørt snøskuter i utmark uten å ha løyve eller tillatelse til det. Hendelsen skal ha funnet sted i Balsfjord. Mannen skal heller ikke ha hatt med seg førerkort. Dersom boten ikke betales blir straffen 21 dager i fengsel.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter