Trafikkuhell og urinering – Dette hadde politiet å gjøre mens du sov

Politiet fikk litt av hvert å gjøre i nattetimene.

ARREST: Politiet hadde nok å gjøre natt til lørdag.  Foto: Ronald Johansen

nyheter

UP stoppet fredag kveld en bil i Tromsø, hvor fører mistenkes å være ruset. Førerkortet til føreren ble beslaglagt.

Det var ikke bare UP som kom til å hanskes med bilkjørere natt til lørdag. Politiet stoppet to biler der de mistenkte at førerne var påvirket av rus. Også disse fikk førerkortene beslaglagt.

LES OGSÅ: Politiet så seg nødt til å bruke pepperspray og batong på sjåfør

Beruselse

I løpet av natten ble tre personer brakt inn i politiets arrest på grunn av beruselse. En av disse anmeldes for forulemping av offentlig tjenesteperson.

En mann i 20-årene ble også anmeldt for urinering på offentlig sted.

LES OGSÅ: Gatejuristen offer for kutt i fylkesbudsjettet

Trafikkuhell

I rundkjøringen ved Giæverbukta kolliderte to biler. Den ene føreren klagde på nakkesmerter etter sammenstøtet. Bortsett fra det, var det bare materielle skader.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter