Ola Giævers «mørke» fortid

FlyViking-sjef Ola Giæver var både høyt og lavt allerede som barn.

REBELSK: Avslørelser fra Ola Giævers meldingsbok ble nylig lagt ut på Facebook.   Foto: Tom Benjaminsen/Privat

ANMERKNING: Unge Giæver lå an til nedsatt karakter i oppførsel.  Foto: Privat

BEVIS: Her står det svart på hvitt at Ola Giæver møtte på skolen uten salmebok   Foto: Privat

OPPTRÅDTE UHELDIG: En kamerat av Giæver endte med å få en melkeflaske i hodet.  Foto: Privat

nyheter

I motsetning til Donald Trump, som nekter å legge fram skattepapirene sine, er Ola Giæver mye mer åpen og ærlig om fortidens ugjerninger.

På fredag la han nemlig ut utdrag fra meldingsboka fra grunnskolen på sin åpne facebookprofil, og tidligere synder ligger nå åpent i full offentlighet.

– Jeg hadde jo blant annet glemt salmeboka, sier Giæver. Det måtte læreren til og med kvittere to ganger på, forteller han åpenhjertet.


 

Fortvilt lærer

Piloten vedkjenner at han nok var en liten energibombe som barn. Dette er noe en kamerat fikk kjenne på kroppen, da han ifølge meldingsboka slapp en melkeflaske i hodet på kompisen.

– Jeg var nok litt umulig, ja. Skulle nesten tro jeg hadde ADHD eller noe. På den tiden kalte vi det bare «lopper i blodet», forteller Giæver.

– Var læreren fortvilt over deg?

– Hele tiden!

Dette stemmer også overens med meldingsboka, som avslører at han fikk tre anmerkninger for å ha vært urolig i klassen, og risikerte nedsatt oppførselskarakter.


FlyViking har fått tillatelse til å fly kommersielt

Flyselskapet FlyViking har fått tillatelse til å fly kommersielle flyginger.


Fortsatt aktiv

Giæver har høyt aktivitetsnivå også nå for tiden, og jobber med sitt nye selskap FlyViking, som etter planen vil starte booking av billetter 28. mars.

– Vi har allerede ett fly som står klart i Kiruna, og nå skal jeg til Canada og hente fly nummer to, forteller han.

– Det vil være på bakken i Tromsø nå på lørdag, sier Giæver.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter