Fremdeles alvorlig for de skadde etter dødsulykken

Situasjonen er fremdeles alvorlig for mannen i 30-årene og den eldre kvinnen som ble skadet i kollisjonen på E8 ved Lauksletta.

Dødsulykke ved Lauksletta på E8  Foto: Tom Benjaminsen

nyheter

En person omkom etter front-mot-front-ulykken ved Lauksletta på E8 mandag formiddag. I tillegg ble to kvinner og en mann sendt til UNN etter ulykka.

- En mann i 30-årene er alvorlig skadet, men stabil. Det er samme status for en eldre kvinne, opplyste kommunikasjonsrådgiver ved UNN, Per-Christian Johansen, kort tid etter ulykken.

Den siste kvinnen er lettere skadet.

UNN opplyser tirsdag formiddag at statusen til de tre er uendret.

- Kom over i motsatt kjørefelt

Politiet jobber fremdeles med å danne seg et bilde av hva som har skjedd.

- Det er for tidlig å dra konklusjoner, men det er snakk om en front-mot-front-ulykke hvor det ene kjøretøyet har kommet over i motsatt kjørefelt, sa operasjonsleder ved Troms politidistrikt, Rune Nilsen, til iTromsø.

Første dødsulykke

Dette er den første dødsulykken i Troms i år. Fram til forrige uke, var status for 2017 at null personer hadde omkommet i trafikken i Troms.

Forrige dødsulykke på E8 var i mars 2016, hvor en semitrailer kolliderte med to personbiler ved Hundbergan. Totalt fire personer var involvert i denne ulykken. En person omkom og en mann i 60-årene ble alvorlig skadd.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter