For dem som ønsker å være kulturelle er det åpning av utstillingen «Female Boldly» på Small Projects klokken 12.00. Fra klokken 13.00 er det også filmvisning på Small Projects. Innovasjon Norge Arktis arrangerer «Opp og fram» på Kystens hus klokken 11.00.

8. mars-tog

Mange forbinder kvinnedagen med å gå i tog. Og 8. mars-tog blir det i år også. Klokken 17.00 er det oppmøte på Stortorget med Kristin Røymo og Nors Sykepleierforbunds trommekorps.

Konserter og ministandup

Etter toget er det 8. mars-kafé på Prelaten. De byr på minikonserter, standup og Karoline Trollvik, festivalsjef for Riddu Riddu, holder tale.

Sydpolfarer

Etter klokken 19.00 er det mye som skjer i byen. Rein Clothing markerer kvinnedagen med å gi 20 prosent av omsetningen til Women on Waves. De blir også musikkinnslag. Sparebanken Nord-Norge arrangerer «Damenes aften: Kvinner og Pensjon». Tromsø domkirke holder 8. marsgudstjeneste klokken 20 om menneskehandel. Samtidig som gudstjenesten holder Johanna Davidsson foredrag i Friluftsbutikken. Hun gikk på ski alene til Sydpolen.

Filmvisning og fest

Skulle du trenge en latter på kvinnedagen har Sofie Frøysaa standup på Prelaten klokken 21.00. Samtidig vises filmen «3 Women» fra 1977 på Verdensteater. Kvelden avsluttes på Café Circa med DJ Klitters 8. mars-fest.