Flere besøker Tromsø lufthavn

nyheter

På landsbasis sank antall pasasjerer på Avinors 46 lufthavner. Likevel opplevde Tromsø lufthavn en økning på 3,4 prosent.

I Tromsø besøkte nemlig 178.637 personer flyplassen i februar. Fortsatt gir også direkteruter fra utenlandske destinasjoner gode utslag.

Sammenlignet med februar i fjor er veksten på hele 68%.

Avinor melder om at det er spesielt rutene fra Zürich, Frankfurt og Stockholm som bidrar sterkest til veksten.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter