Derfor satser hotellet på at kommunen ikke gir dem prikker

Quality Hotel Saga begrunner brudd på alkoholloven med stor pågang i resepsjonen.

SLIPPER PRIKK?: Quality Hotel Saga hadde en uheldig situasjon da skjenkekontrollørene var innom. Nå håper de på å unngå prikk.  Foto: Jonny Hansen

nyheter

iTromsø skrev tidligere i mars om Quality Hotel Saga som sto i fare for å få én prikk på samvittigheten etter at to personer hadde forlatt hotellet med alkohol kjøpt fra resepsjonen.

I et brev til kommunen forklarer hotellet at gjestene var en del av en stor middag på hotellet, og at de kjøpte hver sin øl som skulle nytes i salongen.

«Samtidig var også resepsjonsområdet fullt av turister som oppholdt resepsjonspersonalet, slik at de i det aktuelle øyeblikket ikke klarte å registrere at gjestene, som skulle ut for å røyke, også klarte å lure med seg hver sin øl ut hovedinngangen».

Hotellet påpeker at resepsjonspersonalet har daglig ansvar for å passe på at ingen tar med seg alkohol ut av bygningen.

«Dette er de svært nøye med, og de også har normalt svært god kontroll på dette. I den aktuelle situasjonen gjorde omstendighetene med unormalt mye folk i resepsjonsområdet, at de dessverre ikke klarte å fange opp at gjestene tok med seg alkohol ut av hotellet».

Hotellet anser episoden som en beklagelig glipp i et hektisk øyeblikk og forventer at lignende ikke vil skje igjen.

«Vi håper derfor at episoden ikke vil føre til prikkbelastning».

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter