Widerøe med nye direkteruter til Tromsø

Flyselskapet øker tilbudet i Nord-Norge, med å introdusere nye ruter fra Bardufoss.

FLERE AVGANGER: Widerøe øker antallet av ganger fra Bardufoss, til Bodø og Tromsø. Foto: Widerøe 

nyheter

Widerøe introduserer nye ruter på Bardufoss. Fra mandag 1. mai 2017 lanserer Widerøe ruter inn og ut av Bardufoss lufthavn. Nå blir det mulig å reise direkte til Bardufoss både fra Bodø og Tromsø. Rutene korresponderer godt med ruter inn til Nord-Norge samt videre inn mot Widerøes øvrige rutenett i landsdelen. Dette skriver flyselskapet i en pressemelding mandag formiddag.

– Vi er veldig glade for å komme med denne nyheten nå. Vi har hatt tett dialog med næringsaktører, forsvaret og politiske aktører i området, og vi er veldig glade for å kunne imøtekomme en del av de ønsker og innspill som vi har mottatt. Rutene er satt opp slik at de korresponderer med videre forbindelser både til Oslo og Trondheim, i tillegg til internt i Nord-Norge, sier Widerøes rutesjef for kortbane, Jørgen Nergård.

Les også: «Fly Ola, fly!»