Reagerer på planene om å bygge 550 nye hybler

Slik ser NHP for seg de nye studentboligene langs Stakkevollveien.  Foto: KNUT-EIRIK LINDBLAD

nyheter

– Med en utnyttelsesgrad på 550 hybelenheter legges det opp til en meget høy tetthet, skriver byutvikling i et brev til Arc arkitekter i forbindelse med Arnestedets prosjekt på Stakkevollveien 25–27.

Byutvikling mener også etablering av eiendom til helse- og omsorg er i strid med kommunens vedtatte strategier.

– Slik vi tolker planforslaget betyr dette etablering av helse- og omsorgsanlegg som bygges ut i privat regi, skriver byutvikling.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter