Mann i 50-årene døde av skadene etter å bli tatt av skred

Livet til mannen i 50-årene som ble tatt i skredet på Lyngseidet torsdag, sto ikke til å redde.

Skredet gikk mellom Kavringtingen/Goalsevarre og Rørnestinden. Her lander ambulansehelikopeteret under leteaksjonen.  Foto: Geir Martin Koch

nyheter

Fredag ettermiddag kom den triste meldingen fra UNN om at mannen i 50-årene døde av skadene han pådro seg i snøskredet.

Mannen var under snøen i rundt to timer før han ble gravd fram i går kveld, og tilstanden var fram til fredag formiddag kritisk og ustabil.

Skredet gikk mellom Rørnestinden og Kavringtinden ved Lyngseidet klokken 16.00 torsdag.

Turfølge på fire

Mannen i 50-årene var en del av et italiensk turfølge på fire personer, som alle ble tatt av skredet, men var alene om å måtte fraktes til UNN på grunn av sine skader.

I går kveld ble det gitt hjerte- og lungeredning, da mannen ankom UNN.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter