Trafikkulykke på E8 - fire kjøretøy involvert

En person er sendt til legevakten med nakkesmerter etter trafikkulykke.
nyheter

Klokken 18.40 fredag kveld melder Troms politidistrikt om en trafikkulykke på E8 i Balsfjord to-tre kilometer fra Vollan i retning Tromsø.

Det skal være fire involverte kjøretøy og alle de involverte skal være oppegående, heter det fra politiet.

- Det skal ha skjedd i 90-sonen. Det vi vet per nå er at alle er uskadde og ute av bilene. Ambulansen er allerede på stedet, sier operasjonsleder Eirik Kileng kort tid senere

De øvrige nødetatene er på vei til stedet.

Et kjørefelt er stengt på stedet.

- Vi vet ikke hva som har skjedd, men to biler har havnet i grøfta og to står på veien, sier Kileng.

Klokken 19.35 var det klart at det var en person i hver bil, og at en person hadde blitt sendt til legevakten med nakkesmerter.

Klokken 21:05 meldte Troms politidistrikt at bilene var fjernet fra ulykkesstedet, og at trafikken igjen går som normalt.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter