Kvinne (20) dømt for fyllekjøring

nyheter

En 20 år gammel kvinne ble dømt av Nord-Troms Tingrett for å ha kjørt bil i alkoholpåvirket tilstand.

Kvinnen hadde en promille på 1,8 da hun ble tatt.

Retten anså det som skjerpende at kjøringen fant sted i sentrale deler av Tromsdalen, i et område som er trafikkert også om natten.

Kvinnen ble dermed dømt til 30 dagers samfunnstjeneste med en gjennomføringstid på 90 dager, subsidiært 30 dager fengsel.

I tillegg fikk kvinnen en bot på 10.000 kroner og tap av førerrett i to år.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter