15-20 stykker involvert i masseslagsmål på Sydspissen: - Ikke hverdagskost

nyheter

Rundt klokka 03.00 natt til søndag rykket politiet ut til melding om masseslagsmål  på en privatadresse på Lanes.

- Det var nok litt uoversiktlig på stedet, så det er noe uklart hvem som sloss med hvem eller om alle sloss med alle, sier operasjonsleder Siri Ellingsen til iTromsø søndag morgen.

Må anmelde selv

Det var et sted mellom 15-20 personer involvert i hendelsen.

- De involverte får anmelde saken til uka. Vi har ikke opprettet sak per nå. Det er ikke hverdagskost med slagsmål i denne skalaen i Tromsø, sier Ellingsen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter