Skred ved Lyngseidet

Det gikk et snøskred ved Gjerdeaksla på Lyngseidet klokken 15:45 i dag.
nyheter

Dette melder politiet i en twittermelding.

Et skifølge hadde utløst skredet, men ingen ble tatt av det.

- Skredet ble observert på avstand med kikkert, og det ble sett at det gikk et skispor inn i det, sier operasjonsleder Roy Tore Meyer.

De involverte kontaktet selv politiet umiddelbart etter skredet, noe Meyer gjerne vil berømme:

- Det er flott at folk tar ansvar, og dermed avverget en unødvending operasjon, avslutter han.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter