Snart blir det ruskevær

Fra og med torsdag er det ventet mye snø, regn og vind.

RUSKEVÆR: Fra og med torsdag er det forventet mye nedbør, vind og vanskelige kjøreforhold, ifølge Meteorologisk institutt. Foto: Tor Farstad 

nyheter

Meteorologisk institutt melder om stabilt vær i begynnelsen av uken.

Litt vind

– De kommende tre dagene ser grei ut. Det blir noe vind enkelte steder, og en del i fjellet, sier meteorologikonsulent Håvard Larsen.

Han ber oss imidlertid forberede oss på gråvær:

– Det vil også være mye skyer, men ikke lavt skydekke, sier han.

– Skikkelig ruskevær

På torsdag vil det derimot være et omslag fra stabilt til veldig variert vær som kan skape vanskelige kjøreforhold.

– Fra torsdag blir det mye vind og nedbør, og vekselvis vind og snø. Det blir rett og slett skikkelig ruskevær, sier Larsen.

Det er for øvrig ennå usikkert på hvor mye nedbør det vil bli.

– Det er såpass langt fram i tid at det er vanskelig å fastslå, sier han.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter