Så mye samlet Isac Elliot og Kreftforeningen inn

Krafttak mot kreft er nesten over, og i Troms ble det satt ny innsamlingsrekord i år.

Dro publikum: Isac Elliot og resten av Vinterlyd-artistene dro mye publikum og penger inn for Kreftforeningen. Foto: Marcus Kristoffer Dreyer 

nyheter

Krafttak mot kreftaksjonen til Kreftforeningen er mildt sagt fornøyde med årets innsamling i Troms. Resultatet for årets aksjon endte på 1.856.000 kroner, noe som er ny rekord

- Det er ikke lett å sette ord på hvor takknemlig vi er for det engasjementet som vises. Ord blir rett og slett fattig. Vi vil rette en stor takk til alle som har gitt av sin tid, det være seg frivillige, russen, lag, Forsvaret, Brigade Nord samt lag og foreninger. En stor takk til alle de kreftrammede som har stått fram med sine ekstremt personlige historier og ekstra stor takk til alle som har donert penger på bøsser, og/eller via Vipps eller digitale innsamlinger, sier Randi Børresen, distriktssjef for Kreftforeningen i Tromsø i en pressemelding.

Går til forskning

Pengene som er samlet inn skal i år gå til forskning på livsforlengende behandling og tilbud til alle som må leve med kreft resten av livet. Målet er at de som er rammet skal få så mange gode år som mulig, med best mulig livskvalitet, både for den som er syk og for deres pårørende.

- Vi i Kreftforeningen lover å forvalte pengene godt, avslutter Børresen.