Buss kjørte rett i snøskavlen - vei sperret

En buss har kjørt i snøskavlen i krysset Alfheimvegen/Røstbakken.
nyheter

Bussen har tydelige skader på fronten.

Driftsjef i Nobina, Magnar Nilssen, opplyser at han er kjent med hendelsen.

- Bussen har kjørt utfor i krysset Alfheimvegen/Røstbakken. Det var ti passasjerer i bussen og ingen av dem ble skadet i ulykken. Bussen derimot har fått skade på fronten.

- Hva er grunnen for at bussen kjørte i snøskavlen?

- Det er vanskelig å si. Bussjåføren har fortalt at bussen har gått fri for strøm, men om dette er grunnen til at bussen havnet i snøskavlen er for tidlig å si noe om.

Sperrer trafikken

Bussen sperrer for trafikken i området.

- Viking er kontaktet for å bistå i berging av bussen, forteller Nilssen.

Satt opp ny buss

Bussen som fikk et uheldig møte med snøskavlen kommer ikke til å frakte flere passasjerer i kveld.

- Vi har satt inn en ny buss som skal erstatte bussen som krasjet, sier Nilssen.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter