Dette er omkjøringene etter snøskredet i Lavangsdalen

E8 er stengt etter snøskred i Lavangsdalen. Reisende kan kjøre via fylkesvei 294 og fylkesvei 858.
nyheter

E8 er stengt etter et snøskred i Lavangsdalen tidligere i dag. Politiet melder via Twitter at det er usikkert hvor lenge veien vil være sperret, men at det i beste fall handler om timesvis.

Omkjøring

Det er to mulige omkjøringer for reisende på denne strekningen. Bilister kan kjøre via fylkesvei 294 gjennom Andersdalen.

Tunge kjøretøy må kjøre fylkesvei 858 via Malangen melder Statens vegvesen. Det er ikke mulig å kjøre via fylkesvei 91 over Breivikeide da denne er stengt grunnet rasfare.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter