E8 gjennom Lavangsdalen er åpnet

E8 gjennom Lavangsdalen er åpnet og trafikken går som normalt.
nyheter

Torsdag formiddag gikk et stort snøskred på E8 i Lavangsdalen og tre biler ble tatt. Alle ble reddet ut og ingen ble skadet, men før man fikk ryddet vekk skredet fra veien evakuerte politiet hele dalen på grunn av stor skredfare.

Meldingen torsdag var tydelig: veien (som er hovedfartsåren til Tromsø) ville tidligst åpne fredag ettermiddag.

Begge felt åpnet

Statens vegvesen åpnet først kun ett felt fredag og dirigerte trafikken manuelt. I 16-tiden fredag kunne de på sin facebook-side melde at begge kjørefeltene er åpnet.

- Det skal være fri flyt i trafikken nå og normal trafikk, sier Knut Øvervoll fra Statens vegvesen.

Ruglete veibane

Veibanen skal være noe ruglete og Statens vegvesen vil skrape ned veien i natt.

- Det skal ikke være noe problem å kjøre, men litt ujevnt, sier Øvervoll.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter