Vil ha erstattet tapt arbeidsinntekt for bussforsinkelser

Illustrasjonsbilde  Foto: Tom Benjaminsen

nyheter

– Busstilbudet er et mareritt som går ut over både meg, familien og arbeidsgiveren. I første omgang vil jeg bare kreve å få erstattet tapt arbeidsinntekt som følge av uteblitte oppsatte busser. Hvordan går jeg fram for å få erstatningen?

Det skriver en bussbruker i en e-post til Troms fylkeskommune hvor han klager på busstilbudet på rute 44.

Han viser til at bussen ikke kommer når den skal og at det går ut over jobben, som igjen betyr tapt lønn.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter