Politiet i Tromsø vurderer bevæpning etter angrepet i Stockholm

Politiet i de største byene i Norge og på Oslo lufthavn har besluttet midlertidig bevæpning inntil videre etter angrepet i Stockholm.

Astrid Nilsen  Foto: Ronald Johansen

nyheter

Det er også iverksatt større tilstedeværelse i de største byene, opplyser Politidirektoratet.

Politiet vil fortløpende vurdere om det er behov for ytterlige tiltak her hjemme melder NTB.

PST har dessuten opplyst at de fortløpende vurderer om hendelsen i Stockholm påvirker trusselbildet i Norge.

Ser an situasjonen

Visepolitimester, Astrid Nilsen, sier politiet i Tromsø ser an situasjonen utover kvelden.

- Vi er i ferd med å vurdere situasjonen, og jeg kan derfor ikke si så mye mer om dette akkurat nå. Vi må vurdere eventuelt hvilke tiltak som skal gjøres og hvor, sier Nilsen til iTromsø fredag ettermiddag.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter