Ung kvinne sovnet i taxi i natt - ble innbrakt av politiet

Taxisjåføren måtte tilkalle politiet.
nyheter

I halv to-tiden i natt innbrakte politiet en ung kvinne som ikke klarte å gjøre opp for taxituren.

- Kvinnen hadde sovnet i en drosje, og klarte ikke gjøre rede for seg på grunn av beruselse. Hun ble derfor innbrakt av politiet, sier Reinert Johansen som er oprasjonsleder i Troms politidistrikt.

Johansen forteller at det ellers har vært en rolig kveld for politiet uten noen spesielle begivenheter.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter