Tidligere har O’Learys utvidet åpningstiden ved å åpne på formiddagen istedenfor utpå ettermiddagen i hverdagene. Nå skal de holde åpent gjennom hele påsken.

– Vi har sett en økning i turisme i år, og det har vært litt av tendensen de siste årene. Vi har ikke hatt åpent i påsken før, så vi velger å prøve det i år, sier daglig leder for O’Learys i sentrum, Ståle Michaelsen.

Hvordan feirer tromsøværinger påsken? Send oss dine påskebilder!

– Alle ønsker påskeferie

Han forteller at det krever en del av de ansatte at de skal kunne holde åpent i påskeferien.

– Alle ansatte ønsker påskeferie, men vi bretter opp ermene alle sammen. Vi blir mer og mer kjent som restaurant for tiden, og ikke bare en fotballpub. I tillegg opplever vi en generell økning. Fremover kommer nok O’Learys til å bli et helårprosjekt, hvor det vil være svært få dager vi ikke har åpent, sier han.

LES OGSÅ: Gullegg fylt med premier skal lokke tromsøfolk ut på jakt

Flere med bypåske

Michaelsen understreker viktigheten av at det er åpne restauranter selv om det er høytid.

– Vi har sett at det har vært viktig. Flere og flere har bypåske, og i tillegg er det mange flyruter til Tromsø. Kanskje vi kan være med på å bidra til at flere tar turen til Tromsø, selv i påsken.

LES OGSÅ: Hva er egentlig poenget med å dra fra byen i påsken?

Til tross for dette, skjønner han godt at flere restauranter holder stengt i store deler av ferien.

– Jeg har forståelse for at ikke alle holder åpent. Det er neppe nok folk til å fylle alle restaurantene uansett, men det hjelper nok godt på at noen har åpent, sier han.