Nå har Lene Hansen blitt fembarnsmor

Fitness-profil og personlig trener Lene Hansen har fått ei velskapt datter.

FEMBARNSMOR: Lene Hansen er nå blitt mor til fem.   Foto: Trond Tomassen

nyheter

Det melder Hansen på sin Facebook-profil.

- Ei perfekt lita dukke på 3.656 gram og 50 centimeter kom til verden med brask og bram klokka 08.25, skriver hun på Facebook.

- Superstolt

I tillegg melder hun at alt står bra til med både mor og barn.

- Vi er superstolt over den lille prinsessa vår, og gleder oss stort til å få vist henne frem til sine søstre og brødre, skriver Hansen.

Kjent gravidbilde

Det var i november i fjor at hun annonserte at hun og kjæresten, Andreas Helberg, ventet barn. Dette skjedde like over ett år etter at Helena kom til verden, parets første barn.

Hansen fikk mye oppmerksomhet for et bildet som ble tatt av henne da hun gikk gravid med Helena. iTromsø omtalte det helt spesielle babybildet, der Lene Hansen ligger på rygg med sin fem uker gamle datter Helena på brystet. I det som ser ut som Hansens speilbilde er det derimot lurt inn en «overraskelse». I stedet for å ha datteren på brystet, har hun der den gravide magen.

Bildet spredte seg raskt til hele Skandinavia og ble omtalt av flere danske og svenske medier.

iTromsø har forsøkt å komme i kontakt med Hansen for en kommentar til gladnyheten, men hun har ikke svart på vår henvendelse.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter