Jente skadet i skutervelt på Kilpis

Ei ung jente ble onsdag kveld flydd til UNN for helsesjekk etter ei skuterulykke.
nyheter

Ifølge Nordlys rykket finsk politi og ambulansehelikopteret fra Universitetssykehuset Nord-Norge ut til det populære feriestedet Kilpisjärvi i Finnland etter melding om ei ulykke.

Personer på stedet opplyser at en skuter har veltet og at jenta som satt på skuteren pådro seg skader.

- Hun er ikke alvorlig skadet. Våre folk har gitt henne førstehjelp og tatt vare på henne, sier Ole Malnes Pettersen, operativ leder hos Tromsø Røde Kors Hjelpekorps, til avisen.

UNNs helikopter var i området på et annet oppdrag da ulykken skjedde. De tok med seg jenta til Universitetssykehuset Nord-Norge for sjekk.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter