Gina går på fjelltur med utstyr fra 60-tallet: - Jeg må teipe fellene godt

Flere Tromsøværinger tok turen til Finnvikdalen i godværet.
nyheter

Venninneparet og skuespillerne Anna Karoline Bjelvin (24) og Gina Lindås Theodorsen (25) skal gå på ski til Kjølen. Theodorsen har stiller med godt brukte ski.

– Skiene er fra 80-tallet en gang. Fellene er bestefaren min sine, og de er fra 60-tallet. Jeg tror det er de eneste fellene vi har i familien. De må teipes godt for å sitte på. Fellene har blitt mye brukt og har nok sine beste år bak seg, sier Theodorsen før Bjelvin skyter inn:

– Eller så har de bare blitt kvalitetssikret over mange tiår.

Begge er godt fornøyd med påskeforholdene i Tromsø.

– Været er helt nydelig, og det er deilig med påske når det er slike forhold. Etterpå skal jeg til hytta på Senja, men nå er det bare å nyte turen, sier Bjelvin.

LES OGSÅ: Slik skal Geir Jarle lure facebookvennene sine i påsken

Familiekos i borg

Det er imidlertid ikke bare de som har tenkt seg på langtur som koser seg i Finnvikdalen.

Ylva Bjørn (4) og Sigrid Ese (4) nyter været sammen med familiene sine i snøborger vel 50 meter fra parkeringsplassen.

– Mamma har gått på ski opp til kjølen, men ikke vi, sier Ylva begeistret.

Kom fra Vestlandet

Ann-Christin H. Ese (34), Stian H. Ese (41), Frode Bjørklund (35), Siren Ese (62) og Kjell Ese (64) har laget en av borgene.

– Vi har kommet opp fra Vestlandet for å være med barnebarna i påsken, sier Kjell Ese.

– Det er flott å være ute å nyte finværet sammen, og leke i snøen med ungene, sier Frode Bjørklund, som forklarer sin datter at han ikke heter Bjørn til etternavn som henne og hennes mor.

– Du bør gifte deg med mamma, sier Ylva, før hennes pappa blir svar skyldig.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter