Masterstudenten Amber (24) fikk nok av å sitte inne og se på havet - sjekk den elleville reaksjonen når hun hopper uti

Amber Chia Yun Tsai (24) fikk seg en iskald overraskelse i Sandnessundet.

ISKALDT Masterstudenten Amber Tsai (24) kaster seg uti.

nyheter

Amber Chia Yun Tsai (24) fra Taiwan er utvekslingsstudent i Tromsø. Med påskens inntog og utsikt over havet fra studentboligen i Åsgårdveien, fikk hun nok av å sitte inne og skrive på masteroppgaven sin.

- Jeg satt inne og jobbet på en oppgave om Australia mens sola skinte som juling ute. Egentlig tenkte jeg å stikke ut og gå på ski, men rommet mitt har utsikt over Sandnessundet og jeg har hatt lyst å svømme der helt siden jeg kom hit. Det har vært på listen min over ting å gjøre, forteller hun.

24-åringen hadde mest lyst å prøve vinterbading sammen med vennene fra studiet, men alle var bortreist, samtidig som været var perfekt akkurat da.

Tsai fant like godt frem badetøyet, dristet seg ned i fjærsteinene og kastet seg ut i Sandnessundet.

- Jeg var skikkelig nervøs da jeg gikk uti, og banningen var nok en form for stressmestring, sier hun og ler.

LES OGSÅ: Slik gikk det da tromsøbarna skulle forklare hvorfor vi feirer påsken

Vinterbadingen ga til og med mersmak.

Da iTromsø snakket med 24-åringen langfredag, hadde hun og vennene fra universitetet tatt turen til Lofoten.

- Vi badet også her, og det var kjempedeilig, sier hun.

Tsai skal tilbringe vårsemesteret i Tromsø, før turen så bærer tilbake til universitetet i Tasmania, hvor hun studerer entreprenørskap.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter