Masterstudenten Amber (24) fikk nok av å sitte inne og se på havet - sjekk den elleville reaksjonen når hun hopper uti

Amber Chia Yun Tsai (24) fikk seg en iskald overraskelse i Sandnessundet.

ISKALDT Masterstudenten Amber Tsai (24) kaster seg uti.

nyheter

Amber Chia Yun Tsai (24) fra Taiwan er utvekslingsstudent i Tromsø. Med påskens inntog og utsikt over havet fra studentboligen i Åsgårdveien, fikk hun nok av å sitte inne og skrive på masteroppgaven sin.

- Jeg satt inne og jobbet på en oppgave om Australia mens sola skinte som juling ute. Egentlig tenkte jeg å stikke ut og gå på ski, men rommet mitt har utsikt over Sandnessundet og jeg har hatt lyst å svømme der helt siden jeg kom hit. Det har vært på listen min over ting å gjøre, forteller hun.

24-åringen hadde mest lyst å prøve vinterbading sammen med vennene fra studiet, men alle var bortreist, samtidig som været var perfekt akkurat da.

Tsai fant like godt frem badetøyet, dristet seg ned i fjærsteinene og kastet seg ut i Sandnessundet.

- Jeg var skikkelig nervøs da jeg gikk uti, og banningen var nok en form for stressmestring, sier hun og ler.

LES OGSÅ: Slik gikk det da tromsøbarna skulle forklare hvorfor vi feirer påsken

Vinterbadingen ga til og med mersmak.

Da iTromsø snakket med 24-åringen langfredag, hadde hun og vennene fra universitetet tatt turen til Lofoten.

- Vi badet også her, og det var kjempedeilig, sier hun.

Tsai skal tilbringe vårsemesteret i Tromsø, før turen så bærer tilbake til universitetet i Tasmania, hvor hun studerer entreprenørskap.