Snøskred utløst på Kvaløya

Ingen personer er tatt.
nyheter

Politiet opplyser på Twitter at noen skiløpere har meldt om at de utløste et snøskred på Steinskarfjellet på Kvaløya.

Ifølge politiet er ingen personer tatt av skredet.

- Vi har ingen opplysning om hvor stort skredet er og vi kommer ikke til å foreta oss noe mer der. Sliløperne ville bare melde fra til politiet. Ingen personer er skadet, sier operasjonsleder Reinert Johansen til iTromsø.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter