Disse mister strømmen i kveld

Troms kraft arbeider for øyeblikket med høyspentnettet. Kunder i disse områdene kan dermed forvente en strømstans natt til fredag.

Troms Kraft kobler torsdag ut strømmen ved flere adresser i Tromsø.  Foto: Ronald Johansen

nyheter

* Kunder i området Bernt Hansen fryseri på Sommarøy vil bli utkoblet torsdag 20.04.17 fra kl. 24:00 til fredag 21.04.17 kl. 03:00 i forbindelse med arbeid på høyspentnettet.

* Kunder i området kokkeskolen i Tromsø sentrum vil bli utkoblet torsdag 20.04.17 fra kl. 23:00 til fredag 21.04.17 kl. 06:00 i forbindelse med arbeid på høyspentnettet.

Det skriver Troms kraft på sine nettsider

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter