Gir seg som rektor på Bardufoss - går til toppjobb i Tromsø

Børre Krudtå orienterte sine ansatte i går.

SLUTTER Børre Krudtå slutter som rektor ved Bardufoss videregående skole. Foto: Jan Erik Bergstad 

nyheter

I en fellesmail til sine ansatte i går onsdag orienterte rektor ved Bardufoss videregående skole Børre Krudtå om at han skal gå av som rektor, skriver Folkebladet.

Krudtå har fått seg jobb som assisterende fylkesutdanningssjef.

I mailen opplyser han om at han vil være med ved oppstarten av nyskolen på Rustahøgda til høsten og bidra i rekrutteringen av ny rektor før han går av.

Det har foreløpig ikke lyktes Folkebladet å få Krudtå i tale.

Fylkesutdanningssjef Sedolf Slettli bekrefter overfor Folkebladet at Krudtå har fått jobben.

- Vi valgte Krudtå på bakgrunn av den erfaringen han har med å lede forskjellige skoler. Han har vært både i grunnskolen og ved to videregående skoler, sier Slettli, og legger til at det var mange godt kvalifiserte søkere til stillingen.

Krudtå tiltrer stillingen i Tromsø i løpet av høsten.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter