Mann (34) skal ha brutt seg inn i leilighet til kvinne og truet henne med kniv

Nå må mannen møte i Nord-Troms tingrett tiltalt for en rekke overtredelser av straffeloven.
nyheter

Natt til 24. februar 2017 skal mannen ha knust et soveromsvindu og tatt seg inn i leiligheten til ei kvinne. Ifølge tiltalen skal han ha hoppet på kvinnen, tatt kvelertak på henne samtidig som han presset kneet sitt i magen på henne.

LES OGSÅ: Forsøkte å stikke fra politikontroll – rygget over politibetjent

I tillegg skal 34-åringen ha truet med kniv og kommet med drapstrusler. Før han forlot leiligheten, skal han blant annet ha stjålet husnøkler, bankkort og gavekort.

LES OGSÅ: Skal ha slått og tatt kvelertak på samboer

Videre er mannen tiltalt for å ha utøvd vold mot en mann. Han skal blant annet ha tatt kvelertak på ham og slått ham med knyttneve i ansiktet slik at han fikk hevelser og kutt over leppen. Videre skal han ha truet mannen med å «slå ham i hjel».

LES OGSÅ: Mann (44) skal ha truet med å skyte hodet av politibetjent

Ifølge tiltalen, skal mannen også ha brutt seg inn i en garasje og stjålet kiteutstyr til en verdi av 79.000 kroner. Videre skal han ha båret kniv ved Valhall stadion, kjørt bil da han var ruspåvirket og ved to anledninger vært i besittelse av narkotika.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter