Politiet stoppet fire biler - ingen av førerne hadde lappen

Politiet stoppet torsdag kveld flere sjåfører uten gyldig førerkort.

Operasjonsleder Steinar Gudmundsen 

nyheter

Klokken 19.37 melder politiet at de har stoppet en person i en uregistrert bil. Personen hadde ikke førerkort.

- Bilen er beslaglagt og tauet inn, skriver politiet på Twitter.

Flere tatt

Ett minutt senere opplyser politiet at også en beruset mann i 50-årene er tatt i en uregistrert bil. Heller ikke han hadde førerkort.

Mannen er fremstilt for blodprøve, og det er tatt beslag i bilen hans.

Etter kort tid melder politiet igjen at en beruset sjåfør er stanset. Denne gangen ei kvinne i 30-årene. Heller ikke hun kjørte med førerkort.

Tidligere på kvelden ble en kjenning av politiet i 40-årene stoppet på Hansnes. Han hevdet å ha tyvlånt bilen av en slektning. Mannen anmeldes for kjøring uten førerkort.

- Ikke vanlig

Operasjonsleder Steinar Gudmundsen opplyser til iTromsø at det slettes ikke er vanlig at politiet stopper så mange uregistrerte biler og samtidig tar så mange personer for ruskjøring og kjøring uten førerkort på en kveld.

- Dreier det seg om en aksjon fra deres side?

- Nei, det er litt tilfeldig og samtidig et resultat av at vi har vært ekstra mannskaper på i kveld og at vi derfor har hatt flere patruljer kjørende ute, sier han.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter