Politiutrykning på Kvaløya

Politiet fikk tips om observasjon om en etterlyst bil. Det viste seg raskt å være feil bil.
nyheter

Det var onsdag kveld at en hvit Volvo 240 ikke stoppet for kontroll på Kvaløya. Etter dette utartet det seg full biljakt, men fordi personen bak rattet kjøret så farlig, valgte politiet å trekke seg tilbake etter kort tid.

Torsdag, like etter klokken 16.00, fikk imidlertid politiet tips om observasjon av bilen på Kvaløya. De valgte å rykke ut.

- Det viste seg å være feil bil, sier operasjonsleder Steinar Gudmundsen til iTromsø.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter