Beruset kvinne forsøkte å stoppe morgenrushet

En beruset kvinne ble hentet av politiet i morgentimene.
nyheter

- Tromsø: Beruset kvinne innbrakt. Var kranglete og til hinder for trafikken i det hun forsøkte å stanse passerende biler på Kvaløyvegen, skriver politiet på sin twitterkonto.

- Vi fikk melding om det like før klokken seks. Kvinnen skal ha peivet med både armer og en veistikke, sier operasjonsleder ved Troms politidistrikt, Eirik Kileng.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter