Kjøretøy sto i full fyr på Kvaløya

Fredag kveld begynte det å brenne i en bil like ved Sandnessund Skytterhus.

  Foto: Trond Haakensen

nyheter

Brann og redning var raskt på stedet da det tok fyr i en bil ved skytterhuset like nord for bruhodet på Kvaløya.

Ingen personer ble skadet i brannen.

- Det er imidlertid noen skader på skytterhuset, hvor blant annet noen vinduer har sprukket, sier operasjonsleder Roy Tore Meyer.

Han forteller at politiet ennå ikke vet hva som har forårsaket brannen.

- Vi har ingen klar årsakssammenheng ennå. Vi er nødt til å vente til stedet kjøler seg ned slik at vi får undersøkt det nærmere, forklarer operasjonslederen.

Brannen ble meldt av en forbipasserende.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter