Rullestolbruker påkjørt – politiet oppretter sak

En kvinne i rullestol ble fredag ettermiddag truffet av en bil på Strandveien, like ovenfor Hålogaland Teater.
nyheter

Klokken 14.20 mottok politiet melding om at en rullestolbruker hadde blitt påkjørt av en bil.

Skader på stolen

– Det er ikke snakk om personskade da ulykken skjedde i lav fart, men rullestolen er påført skader, forteller operasjonsleder Roy Tore Meyer.

Bilføreren forlot stedet før politiet ankom, men skal imidlertid – etter sigende – ha tatt kontakt med kvinnen etter ulykken for å sjekke at hun ikke var skadet. Han stakk altså ikke av.

Meyer opplyser at politiet har opprettet sak etter uhellet.

– Vi har dokumentert skadene på rullestolen og avhørt fornærmede.

Firmabil

Bilførerens kjøretøy eies av en bedrift.

– Vi har vært i kontakt med firmaet, og vil følge opp saken med et avhør av sjåføren.

Det er ikke tatt ut siktelse i saken.

– Vi vil gjøre undersøkelser for å få belyst hva som har skjedd best mulig, så vil påtalemyndigheten vurdere siktelse eller eventuelt andre reaksjoner, sier Meyer.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter