Vil ha bedre reserveferge

Karlsøy kommune har sett seg lei av reservefergen som går mellom Hansnes og Stakkvik.
nyheter

Karlsøy kommunestyre har vedtatt at de «ikke under noen omstendighet kan akseptere at Troms fylkeskommune går med på at det settes inn ei reserveferge som ikke takler det minste vindpust. Dette har ført til at et helt lokalsamfunn har vært isolert i 17 timer på grunn av litt vind i Langsundet».

Kommunestyret viser til alle som er avhengig av at ferga går, fra skoleelever og helsearbeidere til Reinøy sjømat og gartneriet, og ber fylkeskommunen sette inn bedre ferge.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter