Slik svarer Samferdselsdepartementet på bruk av drivstoffavgift i stedet for bompenger

Illustrasjonsbilde  Foto: Christer Pedersen

nyheter

Samferdselsdepartementet har svart på en eposthenvendelse om drivstoffavgift i stedet for bompengefinansiering i Tromsø.

Departementet viser til at Stortinget har vedtatt å forlenge drivstoffavgiften til juli 2019.

– Vi er kjent med at det arbeides lokalet med å se på andre finansieringsformer for en fremtidig utvikling av transportsystemet i Tromsø. Det vil eventuelt være opp til lokale myndigheter å ta initiativ til å erstatte dagens ordning, heter det i svaret.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter