Her er NRK Nords nye regiondirektør

Etter et halvt år som fungerende regiondirektør tiltrer Tone Kunst nå stillingen og kan legge mer langsiktige planer for NRK Nord.

  Foto: Marius Fiskum

nyheter

– Dette er en veldig spennende jobb. Nå gleder jeg meg til å kunne ha en lengre horisont og legge mer langsiktige planer, sier Kunst, og fortsetter:

– Vi møter på de samme utfordringene som resten av Medie-Norge, og prøver å finne ut hvordan vi best skal treffe publikum.

Ett av disse tiltakene vil være økt fokus på digitale plattformer.

– Vi skal lykkes i å gi publikum et godt tilbud både regionalt og nasjonalt, og på alle plattformer. Jeg ønsker et digitalt fokus der vi prøver ut nye ting for å se hva som funker og ikke, sier den nye regionsdirektøren.

Med den nye jobben vil det bli en del ekstra reisedøgn.

– Det er en veldig lang landsdel så det blir en del reising. Det er nok det jeg gruer meg mest til, men man venner seg til alt, sier Kunst.

Kunst har erfaring som distriktsredaktør i NRK Nordland. Hun har også vært fungerende regiondirektør i NRK Nord siden desember i fjor.

Les også: NRK i nord splittet i synet på lisensvraking

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter