Derfor vil kommunen flytte målestasjonen for luftkvalitet

STØVETE: Tromsø er blant byene i landet med høyest andel svevestøv i luften.   Foto: Kent Einar Myreng

nyheter

Målestasjonen for luftkvalitet som står ved Tverrforbindelsen kan bli flyttet til sentrum. Kommunen ønsker å flytte den til krysset Parkgata/Rådhusgata, og søker i den forbindelse om dispensasjon fra sentrumsplanen.

– Dispensasjonssøknaden begrunnes med egnethet med tanke på luftmålingene som skal gjøres. Seks ulike plasseringer ble vurdert i denne sammenheng, og valgte plassering ble vurdert som best egnet med tanke på formål, heter det i søknaden.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter