Vinteren gjør «comeback»

Det kan være lurt å vente litt med omlegging til sommerdekk, for i natt blir det vinterlig igjen.

HVIT NEDBØR: Meteorologisk institutt melder at vi ikke er helt ferdig med vinteren ennå.  Foto: Ronald Johansen

nyheter

Meteorologisk institutt sendte søndag ut et OBS-varsel for Nord-Norge.

– Det vil komme nedbør fra øst over hele Troms fylke, forteller Håvard Larsen, meteorologikonsulent ved værvarslinga i Tromsø.

Til å begynne med vil det komme snø i indre strøk, men utover ettermiddagen også ved kysten.

– Temperaturen vil nå et nullpunkt rundt midnatt, og det vil bli vinterlig utover natten, forteller Larsen.

Nedbøren vil vare utover mandag ettermiddag, men det vil bli lettere på tirsdag.

– På tirsdag vil nedbøren avta utover dagen, så om man er avhengig av bil burde man vente med dekkskift til da, sier Larsen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter