– Det gir oss mulighet til å øke studentvelferden

Studentsamskipnaden leverte overskudd i 2016.

FORNØYD: Hans Petter Kvaal, administrerende direktør i studentsamskipnaden, er svært fornøyd med resultatet for 2016.  Foto: Knut-Eirik Lindblad

nyheter

– Resultatet gir oss mulighet til å øke studentvelferden ytterligere, sier styreleder Johannes Utvåg, i en pressemelding.

Studentsamskipnaden hadde i 2016 et overskudd på 32 millioner kroner.

Til høsten åpner 240 nye studentboliger i Dramsvegen og nye Kraft sportssenter. Det planlegges også bygging av flere studentboliger.

Administrerende direktør, Hans Petter Kvaal, sier seg fornøyd med resultatet.

– Jeg er svært fornøyd med resultatet. Spesielt fordi det kommer i en tid hvor bedriften har gjennomgått store forandringer gjennom flere fusjoner, omorganisering, og store investeringer i byggeprosjekter.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter