Hun skal lede årets TV-aksjon

I år går TV-aksjonen til UNICEF. I Troms og Finmark skal Inger-Heidi Kjærvik lede innsamlingsaksjonen.

LEDER: Inger-Heidi Kjærvik skal lede årets TV-aksjon i Troms og Finmark.   Foto: privat

nyheter

Inger-Heidi Kjærvik er bosatt i Tromsø og har jobbet som markedskonsulent for Tromsøundersøkelsen.

– Jeg gleder meg til å møte og jobbe sammen med alle de engasjerte frivillige i Troms og Finmark som er med på å gjøre TV-aksjonen til verdens største dugnad. Jeg vet at det gjøres en kjempeinnsats, og at befolkningen i Troms og Finmark har et stort hjerte og et enormt engasjement for å hjelpe, sier Kjærvik i en pressemelding.

TV-aksjonen har blitt arrangert hver høst siden 1974. I fjor ble det samlet inn over 2,8 millioner kroner i Tromsø.

Over 100.000 bøssebærere skal samle inn penger til UNICEFs arbeid i Syria, Colombia, Mali, Sør-Sudan og Pakistan.

– Når barn i krig og konflikt ikke får utdanning står et helt lands fremtid på spill. Årets TV-aksjon skal gi utdanning og håp til barn i konfliktområder. Dette er barn som drømmer om å bli lærere, leger, ingeniører og om å bygge opp landet sitt. UNICEF jobber for at ingen barn skal få ødelagt fremtiden på grunn av voksnes kriger og konflikter, sier Kjærvik.

Årets TV-aksjon går av stabelen 22. oktober.