Hun skal lede årets TV-aksjon

I år går TV-aksjonen til UNICEF. I Troms og Finmark skal Inger-Heidi Kjærvik lede innsamlingsaksjonen.

LEDER: Inger-Heidi Kjærvik skal lede årets TV-aksjon i Troms og Finmark.   Foto: privat

nyheter

Inger-Heidi Kjærvik er bosatt i Tromsø og har jobbet som markedskonsulent for Tromsøundersøkelsen.

– Jeg gleder meg til å møte og jobbe sammen med alle de engasjerte frivillige i Troms og Finmark som er med på å gjøre TV-aksjonen til verdens største dugnad. Jeg vet at det gjøres en kjempeinnsats, og at befolkningen i Troms og Finmark har et stort hjerte og et enormt engasjement for å hjelpe, sier Kjærvik i en pressemelding.

TV-aksjonen har blitt arrangert hver høst siden 1974. I fjor ble det samlet inn over 2,8 millioner kroner i Tromsø.

Over 100.000 bøssebærere skal samle inn penger til UNICEFs arbeid i Syria, Colombia, Mali, Sør-Sudan og Pakistan.

– Når barn i krig og konflikt ikke får utdanning står et helt lands fremtid på spill. Årets TV-aksjon skal gi utdanning og håp til barn i konfliktområder. Dette er barn som drømmer om å bli lærere, leger, ingeniører og om å bygge opp landet sitt. UNICEF jobber for at ingen barn skal få ødelagt fremtiden på grunn av voksnes kriger og konflikter, sier Kjærvik.

Årets TV-aksjon går av stabelen 22. oktober.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter