Bilen ble stjålet natt til tirsdag. I kveld kom den til rette

Jakter på tips.
nyheter

Natt til tirsdag ble en grå Audi stjålet i Klimaveien, og politiet har vært på jakt etter bilen siden da.

Fredag kveld dukket bilen opp i Synnavinden.

- Vi fikk et tips fra noen som hadde sett den stå parkert der. Den ser for så vidt hel ut, så vi har tauet den inn og vil gjennomføre en kriminalteknisk undersøkelse av bilen for å se om vi klarer å sikre noen spor, sier operasjonsleder Steinar Gudmundsen i Troms politidistrikt.

Politiet er uten spor eller mistenkte enn så lenge, og håper at noen kan bidra med informasjon.

- Hvis noen vet hvem som har brukt bilen de tre døgnene den har vært borte, så er vi selvsagt interessert i tips om det på 02800.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter