Elise (24) forsvarte NM-tittelen

Elise Dahl-Hansen var overlegen i NM i polesport. Nå ser den tidligere turneren fram til VM.

NORGES BESTE: Elise Dahl-Hansen (24) forsvarte NM-tittelen i polesport. Foto: Privat 

nyheter

24-åringen var overlegen i mesterskapet og vant med hele ti poeng foran andreplassen.

– Det er snakk om ganske mye poeng med tanke på at man får poeng helt ned til én tiendedel, forklarer Dahl-Hansen.

Tok flere sjanser

Selv om Dahl-Hansen tok sin andre strake NM-medalje, er det ikke plasseringen hun er mest fornøyd med.

– Det er ikke til å unngå at jeg er veldig glad for å vinne, men jeg er mer glad over min egen prestasjon enn plasseringen. Jeg har kjørt på og trent hardere enn i fjor foran mesterskapet, fokusert på vanskeligere triks og høyere akrobatikk. Jeg var egentlig mest lykkelig da jeg var ferdig med min opptreden siden jeg klarte det så bra som jeg gjorde, forteller 24-åringen.

VM neste

Dette er Dahl-Hansens tredje NM-deltakelse. Første gangen hun deltok ble det sølv på Tromsø-kvinnen.

I sommer drar hun til Nederland for å delta i VM, hvor hun havnet på en femteplass i fjor.

– Nå blir det litt ferie før det blir knalltøff trening foran VM. Jeg satser på å forsvare femteplassen, men ønsker aller helst at jeg kommer høyere, sier Dahl-Hansen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter