Politiet fikk melding om bråk fra russebiler: - Spilte så høy musikk at det kom klager fra andre siden av sundet

Da politiet endelig fant støykilden, viste det seg å være rundt 25 russebiler.
nyheter

Det startet i 01.30-tiden med at flere beboere på Fagereng klaget på at russ holdt folk våkne. Da politiets patrulje kom frem til stedet, hadde imidlertid russen forlatt.

Kort tid etter kom det igjen nye meldinger om støy. Denne gangen var det sykehusets administrasjon som klaget på at musikken fra russebilene holdt pasienter våkne. På tur til stedet møtte patruljen mellom 12 og 15 russebiler på tur vekk fra universitetsområdet.

Deretter ble det stille i en halvtimes tid, før klagene igjen begynte å strømme inn. Denne gangen fra beboere i Kræmer-området, samt fra Tomasjordnes.

- Vi fant i alt rundt 25 russebiler samlet på Kræmerkaia. De hadde spilt så høy musikk at det kom klager fra andre siden av sundet, forteller operasjonsleder Lars Meland i Troms politidistrikt.

Russen ble bedt om å forlate, og det ble gjort klart at anmeldelse var aktuelt.

- De var grei å ha med å gjøre da vi først fikk tak i dem. Etter det ble det stilt, sier Meland.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter