Klart for ny runde med Seniorrevyen:

Vraket som sexobjekt

Da Randi Nilssen (91) jaktet ny partner på nett, ble unggutten Gunnar Nerdrum (75) vraket som sexobjekt. Tonen er lett og påfunnene mange i årets seniorrevy.

vrakes: Da Randi Nilssen jaktet sexpartner, ble Gunnar Nerdrum vraket.  Foto: Ronald Johansen / iTromsø

nyheter

Tonen er lett og påfunnene mange i årets seniorrevy. Under tittelen «Gammel moro ruster aldri» kjører gamlingene to forestillinger i Kulturhuset denne helgen.

Ny suksess

ledere: Aksel Solli (til venstre) er leder, mens Arnold Kronstad er instruktør.  Foto: Ronald Johansen / iTromsø

– Vi satser på en ny suksess, sier leder Aksel Solli (78) og instruktør Arnold Kronstad (71).

Da Kulturhuset åpnet for en forestilling i fjor sommer, ble det stinn brakke og stormende jubel. Nå er gruppen – 25 medvirkende i alderen 67–91 år – klare på nytt.

LES OGSÅ: Skuespiller Randi (90) har oppdaget hemmeligheten til et langt liv

Helt ny revy

– Det er en helt ny revy hvor 90 prosent av tekstene er skrevet av gruppen selv. Uten å bli for partisk, tror jeg dette blir festlig. Både for oss og publikum, sier Solli.

Arnold Kronstad er kjent som instruktør og trubadur.

gruppen: Hele 25 personer er involvert i årets seniorrevy. De er i alderen 67 til 91 år. Eget orkester inngår i staben.  Foto: Ronald Johansen / iTromsø

Nå leder han gamlingene og sender sine instrukser i alle retninger.

Den eldste i gruppen, Randi Nilssen (91), er heller ikke ukjent med revy.

Sexpartner

I ett innslag oppsøker hun en nettside for å finne ny partner. Siden vedkommende skal være høy, slank og helst advokat (fordi hun trenger juridisk bistand), settes søkelyset på Gunnar Nerdrum. Men ikke alt går som planlagt ...

En annen veteran er Solveig Bendiksen (68). Hun ble landskjent i NRK-serien fra Solhov folkehøgskole tidlig på 2000-tallet hvor en gruppe eldre lagde revy.

oldervikinger: Vera Tollefsen (til venstre), Rita Karlsen og Arnold Kronstad er oldervikinger og i familie – og sentrale i Seniorrevyen.  Foto: Ronald Johansen / iTromsø

– Det ga mersmak etter mer enn 50 forestillingen land og strand rundt – for ikke å glemme programmet i beste sendetid på statskanalen, sier hun.

Selger bra

På spørsmål om hvordan det går med billettsalget, sier Aksel Solli:

– Vi selger like godt som Kirsti Sparboe som entrer kulturhusscenen uken etter oss. Men du må gjerne nevne at vi fortsatt har billetter igjen. Så her er det bare å benytte anledningen til å få sving på lattermusklene, sier 78-åringen.