Mann må levere inn samuraisverd

En mann i 60-årene har fått inndragningsforelegg fra politiet på en rekke våpen.
nyheter

Mann i 60-årene må levere inn ulovlig samuraisverd, sabel og machete

21. desember i fjor oppdaget politiet at mannen oppbevarte to samuraisverd, én sabel, én machete og én startpistol på en adresse i Tromsdalen som brudd på våpenloven.

Vedtakelsen av forelegget er frivillig og innebærer at inndragningssaken avgjøres endelig og uten domstolsbehandling.

Vedtakelsen har samme virkning som en endelig dom og kan vanligvis ikke påankes.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter